Mucka inte

Nu i oktober så släppte Laila Bagge en kollektion bestående av mössor och t-shirtar där en del av vinsten går till Ronald Mc Donalds barnfond. Som ni förstår så ligger det oss varmt om hjärtat så jag har givetvis lagt en beställning redan. En rosa t-shirt till A och en blågrön mössa till N. Jag handlade på babyshop.se och där var trycket så stort på produkterna att man fick ett meddelande om att leveranstiden var förlängd med 1-3 dagar extra, det gillar vi även om vi såklart vill ha våra fina saker så snabbt som möjligt.

 

Apropå Ronald Mc Donalds barnfond så glömmer ni väl inte att hålla utkik efter nya väskor. Enklast är att hålla kolla på facebook där det löpande läggs upp nya väskor, tävlingar och nyheter. Följ länken eller sök på Tjacka en väska.

En kommentar till “Mucka inte”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *