Helgen när festen uteblev

Tidigare i våras så skickade vi ut inbjudan till en lite försenad bröllopsfest. Närmare bestämt exakt ett år sen. Planen var att vi skulle fira vår första bröllopsdag tillsammans med nära och kära som blev lite snuvade på konfekten förra året när vi smet iväg till Skansen. Fulla av planer och önskningar skickade vi ut våra inbjudningar och väntade på anstormningen av svar. Den uteblev kan man väl säga. Många var det som tackade nej och ännu fler som inte sade nåt alls. Ett stort tack till er som ändå ville komma och vi får väl hitta på nåt annat skoj tillsammans framöver.

Festen blev alltså inställd, alla tankar och planer vi haft om en toppenfest med mycket god mat och trevligheter blev liksom inte riktigt som vi tänkt oss när drygt 10 personer av närmare 60 inbjudna tackade ja.

Hur som helst så är det bakom oss nu och istället för att fira med nära och kära så skickade vi barnet till farmor och farfar och firade helt på tu man hand. En natt på nya Elite Grand Hotell i Gävle, massor av god mat, god dryck, prinsessbröllop och en hel del tid att bara hänga och lata oss tillsammans var välbehövligt och så himla skönt.

Vi började med lunch på Brända Bocken med en varsinn sallad. Efter lite shopping landade vi i den stora mjuka sängen och njöt av lite prinsessbröllop innan det var dags att göra sig iordning. 

image

Middag blev det på Kalles Bar och Grill. Har ni inte varit där så gå dit och missa för allt i världen inte deras plocktallrik! Jag gjorde ett bloggar-misstag och glömde ta kort på den fina maten. Att det blev helt tomt på tallriken är ett smärre mirakel för jag var så otroligt mätt. Davids kommentar till den tomma tallriken: Ja du kan ju äta i allafall! Hihi. och ja det kan jag ju.

image

Efter maten började våran minipubrunda. En drink på Söderhielmska Gården, en varsinn öl på Bishops, en tripp till hotellet för att byta skor och sen en varsinn drink på Brända Bocken. På Bocken ville jag ha nåt surt, och damn vilken drink jag fick. en var grymt god, väldigt mycket Apple Sourz skulle jag tro, men det var precis vad jag ville ha. Klockan var en bit efter midnatt (ojoj håll i hatten alla partyanimals) när vi tyckte att det började bli dags att bege sig hemåt. Jag ville innan detta ha pommes och D ville ha lökringar, ack dom där lökringarna, 4 st trötta små ringar för 20:- gjorde att vi aldrig, och ja jag menar aldrig, kommer handla på den före detta Sibylla-luckan vid torget.

image

 

Söndagen spenderades först i frukostmatsalen (inte heller därifrån finns det bilder) där frossandet fortsatte. Sen låg vi i våra sköna sängar på rummet till efter ett. Sen utcheckning is da king! Vi slappade, kollade på TV och bara tog vara på tiden för att inte göra nånting, något som inte är så lätt i vanliga fall med en enrgisk 2,5 åring i närheten.

Tack min älskade make för dagen, kvällen och dagen efter! Det var vi värda!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *