Jaha var helgen slut nu då

Usch vilken helg, helt utan vila. I onsdags natt var som jag tidigare skrivit om Astrid magsjuk. Som tur var slapp hon kräkas mer under dagen efter och var såklart trött och inte så sugen på mat men ganska pigg ändå tycker jag. David hämtade datorn och jobbade hemma torsdag och fredag, dels för att vi var helt slut efter onsdags natten och dels för att han tyckte att magen uppförde sig lite halvkonstigt och inte ville släpa med sig skit till jobbet.

På fredag var vi trots allt tvungna att handla lite och precis när vi är på affären så känner jag att något är definitivt inte som det ska med min mage så jag ber om att vi ska åka hem så snabbt som möjligt. Väl hemma lägger jag och Astrid oss och sover en timme, efter det och lite vila på soffan var det kört. Som tur var blev det inte så långvarigt utan jag kunde lägga mig ”kräkfri” sent på kvällen.

Helt slut på morgonen av naturliga skäl så skulle David ta henne så jag skulle få sova. Efter typ 20 minuter (klockan var då 06.50) så ropar han att han måste kräkas. SUCK! Då hade han också åkt dit. Så det var bara att släpa sig upp. Maken till lång och totalt fruktansvärd dag får man leta efter.

Idag har jag och Astrid varit som oss själva medan D haft sin återhämtningsdag idag. Som sagt så är vi glada att detta första anfall av magsjuka blev kortvarigt.

Idag har vi busat, skrattat och tokat oss precis som vanligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *