Pippimys i lanzarotegryningen

Att vara utomlands är lite annorlunda med barn än tidigare. Att stiga upp i ottan, krypa upp i soffan med en varsin smörgås och titta på Pippi är mysigt även på en kanarieö. Även om det såklart hade varit skönt med lite sovmorgon. Klockan är dessutom tillbakställd en timme här, som att vi fortfarande hade sommartid. Klockan är snart nio och det har precis börjat ljusna.

Igår började vi med en tur efter strandpromenaden in till vad som kan kallas ett litet centrum. Det var en ganska lång bit men på väg hem hittade vi en genväg så nästa gång vi går in kan vi skippa en stor del av vägen för att istället knata runt på gatorna i byn.

Igår tittade solen fram en sväng och vi utförde en jippie-dans och tokade oss på terrassen vilket gjorde att varje gång som solen sen dök fram bakom molnen så skulle vi göra dem där dansen. Eftersom solen tittade fram lite så vågade även jag och David ta av oss lite kläder och busade runt lite i barnpoolen. Men burrrrr vilka isvindar det blåste sen när man var blöt. Nej usch och fy, nån tur med vädret verkar vi då rakt inte ha. Vi har definivt tagit med oss för lite långärmat och långbenat men… Vi är ändå lediga och myser för fullt.

Det som är mest synd med det kalla vädret är att jag så gärna ville hänga och bada och busa i vattnet med Astrid hela dagarna, men nu blir det inte alls så.

image

Vi har iallafall världens duktigaste och underbaraste tjej. Inte ett gnäll eller skrik om det inte verkligen är nåt, såsom trötthet eller hunger. Hon är ett riktigt litet spöke som härmas med rolig röst och gör sig til hela tiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *