Måndag och tisdag

Oj vilka härliga dagar vi haft igår och idag. Igår kikade solen fram lite sporadiskt mellan molnen och värmde upp luften. När Astrid sov middag låg jag och D till och med ute på solstolarna en sväng, dock insvepta i handdukar till och från. Senare på eftermiddagen blev det.riktigt fint. Vi gick ut till stranden och hängde ett par timmar. Astrid älskar verkligen att vara här och trivdes hur bra som helst i sanden med hink och spade.

Imorse blev man allt annat än glad när tittade ut bakom gardinerna. Mörkgrå regnskyar över hela himlen och en isande vind. Vi klädde på oss ordentligt och gick mot det som skulle vara nåt slags centrum

Genom en handvändning när vi satt och lunchade så sken solen igenom och det blev riktigt varmt. Vi har njutit av solen hela eftermiddagen. I stora poolen med armkuddarna vågade A äntligen släppa taget och flyta omkring själv, så himla roligt och hon asflabbade som en galning.

Vi har även kollat på coco-clown och raj-raj. Häromdagen blev hon totalt livrädd och hon är fortfarande väldigt skeptisk men nu ska vi räkna och ropa, 1-2-3 RAJRAJ!!!.

Väderleksrapporterna lovar finfint väder de två resterande dagarna också, tänk om det vore så väl!

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *