Väääärme

Eller ja, allt är ju relativt. Jämför man med oräkneligt antal minusgrader och en (1) meter snö så är det ooootroligt varmt. Om man jämför med vad man tror att man ska få för temperatur när man kommer utomlands så är det inte så himla varmt. Jag kan säga att ingen var mer glad för detta än jag idag när vi efter att ha varit vakna i 12 timmar redan äntligen fick komma till hotelrummet. Då var kl 16, eller 15 lokal tid och huvudet kändes som en låda ommärkt köttfärs från ICA.

Men nu är vi här och god damn vad underbart det är. Vi sitter och dricker bubbel UTE!

Astrid badade typ en timme och kom tillbaka i pappas famn som en skakande isbit. Men kul var det, min ytterst kvalificerade gissning är att bada kommer vara hennes första ord imorgon bitti.

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *