Ibland blir man lite mer glad än annars

Ett exempel på det är när man är lite tidningssugen men inte riktigt vet vad man vill läsa. Lite sådär trött på inredningsmagasin som bara gör att man tycker det är fult hemma, otroligt trött på träningsmagasin som ju inte direkt riktar sig till gravida eller nyförlösta. Plötsligt glimmar det till en tidning i hyllan, en tidning om att vara gravid? Ja varför inte, jag plöjde ju varenda magasin som fanns under hela graviditeten med Astrid.

Anledningen till att just den här tidningen talade till mig var såklart att det var världens bästa Sara på omslaget. En Sara som betyder väldigt mycket för mig och David och som vi saknar väldigt mycket. Utan henne så hade jag förmodligen inte ens behöva stå och fundera på att köpa en gravidtidning om man säger så. Matchmaker av högsta rang!

image

2 reaktioner till “Ibland blir man lite mer glad än annars”

    1. Sara är en av Davids barndomsvänner som jag lärde känna när jag gick på högskolan. Hon introducerade sedan mig och D för varandra och resten är historia som man brukar säga 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *