Att resa med små barn – igen

Jag har berört det här med att resa med barn vid ett tidigare tillfälle (minst) men aldrig gett konkreta tips på vad man kan tänka och så. Tidigare i höstes stötte jag på att inlägg av Alfva där hon samlat superbra tips runt att resa med barn. Hon har utgått från att resa ensam med barn men listan hon gjort borde läsas av alla resande föräldrar. Inte bara för att underlätta för dem själva utan ofta för omgivningen också.

Hennes inlägg hittar ni här: Länk

Jag tänkte att jag skulle göra en liten sammanfattning men till slut blev det nästan hela listan så jag ger henne all cred istället då alla hennes punkter stämmer in på hur vi tänkt och gjort i en bra och kort version.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *