Nytt från Rekolek – matförvaring

wpid-2015-05-14-21.30.36.jpg.jpeg

Jag gjorde äntligen slag i saken när Rekolek.se hade lite extraerbjudande på plåtmatlådor förra veckan (tror jag det var). Jag köpte en till, låda från Lunchbots en utan delning inuti, vi har en som är delad på hälften som Nils fick av moster Emma, samt en låda från Onyx som är delbar på höjden.

Jag använder annars glaslådorna mycket men dom är inte helt lämpliga att släpa i väskan till jobbet eller i skötväskan tycker då de dels är tunga och dels såklart går sönder hyffsat lätt.

wpid-2015-05-14-21.33.53.jpg.jpeg

Med halkade också ett glas i bambu och ris, mest för att det var så gulligt. Dock tyckte varken jag, Nils eller Astrid att det var speciellt gott att dricka ur men det är väl kanske en vanesak. Det är ju främst tänkt att Nils ska drick ur den som slänger glaset i golvet rätt vad det är så bara han vänjer sig så ska det nog funka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *