Dags för inskolning på nytt

Idag börjar vi veckans inskolning hos Helena. Vi ska dit till nio och stanna tillsammans till strax innan lunch då vi går hem igen. Imorgon gör vi samma sak igen men jag håller mig undan mer. Det ska bli roligt att se vad A har att säga om det här.

Hon har inte sagt ett ord om dagis sen hon slutade. Egentligen har hon knappt pratat om dagis här hemma sedan jullovet. Kaoset som blev där när ett stort gäng småttingar skulle skolas in gjorde att både vi och pedagogerna märkte att Astrid hade en tuff period. Hon har alltid pratat om dagis och alla barn jättemycket, innan jul i alla fall. Detta gör att det kändes mycket lättare att ta henne därifrån än vad det gjorde tidigare i vinter och i höstas.

Idag har Helena och Petra delat på sig så deras äldre barn är på kyrkis medan de mindre barnen är här ute hos Helena.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *