Att lämna sitt barn

Idag var det alltså andra dagen av inskolningen och gårdagen gick så bra att jag redan idag kunde prova att lämna henne där. Att stänga dörren och vinka åt sin lilla älskling, är det något man någonsin vänjer sig vid? Det gick såklart superbra, hon vinkade och skrattade och fortsatte och busa med bröderna bus som var där idag. Men aj, det gör ont i hjärtat att säga hej då.

Jag hämtade efter lunchen och allt hade gått jättebra. Jag hade glömt lämna nån napp och hon hade varit väldigt ledsen över det ett litet tag men det var så skönt att höra att hon hade blivit tröstad av Helena. Hon hade klängt sig fast som en liten apa och gosat i famnen. Då vet jag att hon tycker om Helena, litar på henne och känner sig trygg med henne, mer kan vi inte önska.

Imorgon ska jag lämna henne och gå nästan på gång. Vi har inte riktigt bestämt när jag ska hämta henne, antingen efter mat och innan sov eller till och med efter sovstunden.

När vi hade vaknat ordentligt idag så samlade ihop oss och åkte till leklandet för ett rejält lek&bus med Leia och Marinah. 2,5 timme blev det, jag är rätt säker på att vi alla fyra var ganska möra på vägen hem. Det skulle inte förvåna mig och det känns i benen och ryggen imorgon. Grymt roligt var det i allafall!

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *