Ålandshelgen springer mot sitt slut

Oj vilken helg vi haft och än har vi mer än en halv dag kvar. Vi kom i fredagskväll så då var det bara tacos och fredagsmys som gällde.

På lördagen hade vi lite saker planerade. Jag skulle shoppa lite, vi skulle tex köpa ett par Kumoa vinterstövlar åt Astrid. Resultatet av detta inköp syns på bilderna från sjöfartsmuseet som var nästa anhalt.

Ålands nya sjöfartsmuseum var ett museum som föll oss alla i smaken. Jag, Astrid och mamma hängde omkring där i två timmar. Roligast var djungeln med lianer och den stora ”ratten” dit vi fick återvända gång på gång. Med hem följde en gorilla som heter Sally Jones, hon kommer från en berättelse som är en barnbok och nu en utställning på muséet.Helt slut efter den här dagen slocknade Astrid i bilen på väg hem och vaknade inte ens när vi gick in i affären för att handla så jag bar omkring en djupt sovande liten fröken i famnen. Oj vad stor hon blivit! Armarna skakade men det var så mysigt. Men vi kan varmt rekommendera muséet!

Idag söndag blir det lite bullbak och sen förhoppningsvis en liten tur ut i friska luften innan vi far hemåt igen. Inatt har vi dessutom ställt tillbaka klockan vilket gör attför några timmar stämmer tiden som visas på klockan överens med hur det känns för mig och Astrid. Men väl hemma igen kommer det bli fel på en timme igen, förvirrande.

Jag lägger in alla bilder helt oredigerade i ett album, håll till godo.

2 reaktioner till “Ålandshelgen springer mot sitt slut”

    1. Vi köpte på en butik så det blev inte så jättemycket billigare. 65 euro kostade dom och 599 sek beställer man väl för hemma. Dock finns det finska sajter att beställa ifrån för typ 40 euro. Dock gjorde världens underbaraste kvinna i skoaffären att vi bara var tvugna att köpa där hos henne 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *