När barn hittar kompisar

Vi är säkert många som kan skriva under på att det finns inte många saker som kan tävla med när barn hittar kompisar när man är på tex semester eller bara till lekparken. Så okomplicerat och härligt dom möts över minsta lilla grej tillsammans och hittar snabbt ett gemensamt leksätt.

Sitter på båten nu, lite halvt övergiven men det är bara skönt. Astrid kommer utspringande ibland för att kontrollera om saker dom tydligen är lite oense om är sanna eller inte. Tex om det är två som kommer efter ett eller om det är tre som den andra kompisen säger. Mitt svar? Ja man får säga som man vill såklart, man vet ju aldrig vad kompisen egentligen menar eller har lärt sig.

Förhoppningsvis går tiden fort så att vi snart får köra iland och påbörja sista etappen.
image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *