Barnkalas på Högbo bruk

Idag är det en av alla dagar under våren som är röd mitt i veckan, älskart! Våren går alltid så mycket snabbare än hösten och jag tror att vi har den extra ledigheten att tacka. I alla fall vi som knegar på kontor och liknande.

Ute vid Högbo bruk bjöds det in till barnkalas idag, marknadsföringen har flödat på facebook och på annons i tidningen. Vi trodde väl inte att vi skulle vara ensamma där ute direkt men god damn vad folk det var, helt galet. Det fanns ett litet korvstånd och kön strax efter tolv var minst 30 minuter. Vid halv två tiden var kön till ponnyridningen cirka 30 minuter, då hade kön blivit kort.

Astrid som inte direkt är den som tränger sig fram tyckte inte att det var speciellt roligt i lekparken heller eftersom barn har en tendens att inte ha hunnit ruta in sig i kösystemet ännu vilket gör att ett barn som Astrid hela tiden hamnar längst bak och aldrig får snurra, åka eller gunga.

Vi gick in bland djuren en stund vilket var grymt uppskattat av båda barnen, speciellt Nils. Han var helt tokig och pekade och ropade och alla getter. Det finns faktiskt inte en enda bild där inifrån för jag kunde inte släppa honom med blicken tillräckligt länge för att plocka fram något att fotografera med. Han rusar mot getterna men är ändå försiktig när han kommer fram. Dock var det en get som ledsnade och stångade honom i bröstet, katastrofen ett faktum såklart så då passade vi på att gå ut därifrån utan ledsenheter på grund av att vi var tvungna att gå, win.

Jag tror inte att det blir nåt mer barnkalas för oss utan Högbo besöks nog en helt vanlig dag när det inte är sån trängsel där.

wpid-wp-1431630321146.jpeg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *