Häng i Östersund

Eller ja, så mycket häng blev det inte igår och idag är det fullt schema som gäller fram tills tåget tar oss hem igen.

Vi, jag och två kollegor, kom fram strax innan 22 igår kväll. Ni som känner mig vet att bara det är sent. Sen att ta sig till hotellet, checka in, dumpa packningen på rummet och efter det gå ner till baren och ta en öl, nåja en juice då. Ja det sistnämnda kändes som ni förstår inte helt lockande. Istället hoppade jag i säng och läste ut boken som enligt plan skulle räcka till både dit- och hemresan.

Att äta hotellfrukost är ju alltid trevligt även om jag gjorde det hela förra veckan men i övrigt är jag riktigt kass på att åka bort och sova borta från familjen. En natt räcker gott och väl.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *