Ett ögonblick från oss

Idag har dagmammorna planeringsdag vilket gör att jag och A är lediga och hemma hela dagen. Den som njuter mest är absolut Astrid, hon älskar att vara hemma och allra mest när det bara är en förälder hemma verkar det som.

Även om vi mest bara ska hänga, leka och mysa så passar jag på att göra lite nyttigheter emellan varven.

Jag bjuder på en ögonblicksbild från tvättstuga. Två veckors tvätt, minst, sorterad i hur många högar som helst. Torktumlaren tillsynes fullastad med saker, men faktiskt är det bara tre saker, systerysters jacka, en reflexväst samt en påse med alla våra nya kökshandtag som ska leta sig in på våra nya luckor på något mystiskt sätt hoppas vi.

image

Nåja så har vi det just detta ögonblick. Kanske det kommer fler under dagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *