Vasaloppssöndag

Något så traditionsbundet som den första söndagen i mars är det knappt vi har i Sverige. Även om just detta år inte är den första söndagen due to VM i Falun.

Även om utseendet på mornarna har ändrat karaktär sen man fick barn så är en förmiddag i soffan lika mysig även om man nu för tiden varit vaken i två timmar innan starten motför tidigare då det var uppsläpning till starten kl 8 som gällde.

Familjefrukost med rostat bröd, juice och gott pålägg. Lite sådär lyxigare (och kanske lite mindre nyttig) frukost kör vi alltid på. Gott gott. Nils var väl som väntat inte så jättesugen på att sitta i soffan en halv dag men han har fixat på med annat.

image

Förra året tittade vi i sängen på Roland mc Donalds hus. Jag minns att jag kände mig konstig som kunde slappna av och titta trots att Nils låg på IVA men det var en bra laddstund som jag tror att vi behövde.

Planen idag var lite arbete ute men usch vilket väder det är. Det stormar och himlen är sådär smutsgulvit. Det enda som kommer bli av är nog inspektion av takräcke med box samt nerplockning av skidor från vinden för nästa söndag bär det av till Lofsdalen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *