Försök nummer tre: Komjölksprotein

Jag har ju tidigare skrivit om Nils problematiska hy med eksem och skorv. Det första vi försökte med var att smörja, mycket olja i badet, göra rent vecken med olja och smörja, smörja och smörja. Försök nummer två var lokala behandlingar med kortison. Två veckors smörjande av hals, hand- och fotleder. Tre dagar efter jag slutade smörja så är exemen tillbaka.

Idag när vi var på BVC så bestämde vi att prova om det kan vara någon känslighet/allergi. Jag ska därför vara mjölkfri i tre veckor,  eventuell skillnad bör kunna ses efter en vecka. Jag har tagit bilder på de mest utsatta ställena idag så att vi ska kunna jämföra och så håller vi tummarna att det är där skon klämmer.

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *