Den döda bloggen

Eller helt död är den ju inte, några små ryck upp till ytan gör den då och då. Dock finns den alltid med mig. Flera gånger varje dag tänker jag att ”åh det där ska jag skriva om” eller så tar jag en bild eller gör iordning ett kollage till och med men sen.. tiden rinner iväg och så blir det inget inlägg, gång på gång på gång.

Det är tråkigt för mig för min tanke med bloggen är ju att den ska vara för min egen skull. En offentlig dagbok liksom. Nåja, för min egen skull ska jag försöka göra fler inlägg. Kanske försöka få ner en enkel dagssammanfattning åtminstone.

Kram på er mina kära läsare och håll ut, en vacker dag kommer det ett till inlägg. Tills dess bjuder jag på lite bilder.

image
Katthögsgos på besök hos mormor
image
Astrid och Oscar äter mat tillsammans
image
Sötaste ungarna av all världens ungar.
image
"Varför har dom satt ett spöke på ryggstödet? Hur är det meningen att man ska kunna se det?"

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *