Onödigaste köpet just nu – babyolja

När jag beställda mina ansiktsprodukter så klickade jag även hem babyolja från Estelle och Thild.

Såhär i efterhand kanske inte det var så genomtänkt. 195 spänn för en liten flaska solrosolja, enligt innehållsförteckningen ska det vara en skvätt avovadoolja i också. Vi brukar i vanliga fall använda rapsolja (som ju också är helt organisk) i badvattnet och efter dusch för Astrid så varför jag plötsligt tyckte att jag skulle betala en halv förmögenhet för samma sak, nästan, är något oklart.

Fördelen är att jag nu har en snygg flaska att tömma den vanliga oljan i när guldoljan är slut.

image

Att smörja in sig med olja efter duschen och innan torkning är ett supertips även för vuxna. Då slipper du hålla på och smörja dig med kemikalier och parfymer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *