Catching up – bildbomb

Ja jag är lite halvkass på att uppdatera ibland vilket ni som följt mig ett tag vet. Därför kommer här en liten bildbomb på vad vi har haft för oss lite sådär skönt blandat. Håll till godo.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vi har bildbevis på att det har varit snö här om än bara litegrann för en liten stund. Jag tror att både David och Astrid tyckte det var lika roligt att vara ute och skotta.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
I julklapp eller födelsedagspressent (hur gör man för att komma ihåg det liksom?) så fick A ett set med färger och en vit mugg som man skulle måla. Då det blev en massa färg kvar så köpte vi ett gäng muggar till och målade tillsammans. Superroligt och lika uppskattat av vuxna som barn.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Fullt fokus på målningen.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Här pågår sänggavelsbygge Bilder på hur det färdiga resultat blev fanns det tyvärr inga att tillgå för tillfället. Vi är grymt nöjda iaf, och stolta.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
På Astrids egen kamera finns det hundratals selfies på henne, hon och mig, oss alla tre, ja till och med mormor är med på något hörn via skype vet jag.
Bland mina bilder fanns dock bara den här på oss två.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Plötsligt en dag fanns ett stort spännande paket i brevlådan. Det är tur att vi har en så stor låda.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
I paketet låg världens mysigaste filt från mormor. Den är för tillfället hennes nya kärlek och den är sååååå mjuk och go.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
En vacker dag ville inte våran tvättmaskin vara med att leka mer. Konstigt att sådan bara sker när man känner att ”oj vad mycket tvätt vi har nu”. Tack vare våra kära vänner på Stenbärsvägen behövde ingen av oss gå med smutsiga underkläder. Tack för det!!!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vår beställning från ICA Maxi anlände. Det var himla skönt att få det hemlevererat men ack så dyrt det blir. 149:- för hemleveransen är väl överkomligt men man får tex inte tillgång till vissa rabatter och så som man kan hitta när man är i butiken. Samt att man hade tex tagit lösviktsmorötter istället för en färdig påse med två kil, också dyrare. Många bäckar små ger tillslut en väldigt dyr handling.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Efter 4 dagar hemmavid i veckan var lilla fröken äntligen så pass pigg att vi dansade och sprang från rum till rum. Skönt att se även om jag inte riktigt orkar hänga med i hennes tempo.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *