Vad har jag gjort? Eller, nu j-vlar ska vi cykla

En vacker dag (eller inte) i Augusti kläckte kära Marinah idén att jag, David och Astrid såklart skulle följa med dom till Sälen och sedermera Mora för att heja fram Jocke på hans väg in i mål i cykelvasan 2014.

Där och då såddes ett lite frö. Jag och David började prata och sa att oj vad peppad man blev och vilken stämning det är vid tävlingar och så. Vi båda letar både hobby och träningslust så att detta prat skulle leda just hit var kanske oundvikligt. Plötsligt någon dag efteråt knackade det på dörren och en varsin cykel kom med leverans. Alltså cyklarna levererade utan det var dom som levereradeS.

Ännu en annan dag så var det dags att anmäla sig och två dagar efter det damp det ner ett mail i lådan. Typ hjälp liksom asså.

CV15

Nåja, nu är det inte mycket att göra åt detta än att betala och se glad ut. Samt cykla arslet av sig (bokstavligen) för att överhuvudtaget orka hålla sig upprätt dom där nio(!) milen. Att David inte fick någon plats var ju såklart en ganska stor bägarsmolk men det ska vi nog lösa på nåt sätt. Känner du någon som ångrat sig så hör av dig!!!

Cykelbild
Min supersnabba (nåja) instegscykel! Om Skatteverkets utbetalning matchar mina förhoppningar så betalar jag tillbaka dem i form av betalning för en ny cykel.
Cykelklädd
För att vara snabb är det viktigt att man matchar! Svart, vitt med en touch av rosa, snabbt och snyggt.

3 reaktioner till “Vad har jag gjort? Eller, nu j-vlar ska vi cykla”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *