4 veckor kvar – dags för förberedelse?

Den största skillnaden, mellan barn 1 och 2, jag märkt är graden av förberedelse av hem, garderob och bil vid den är tiden av graviditeten. Det är trots allt helt plötsligt mindre än (27 dagar) kvar till utsatt datum och i morse kom jag på att det kanske skulle vara bra att åtminstone ha babyskyddet i garaget istället för längst in på vinden. Barnmorskan ställde frågan om vi börjat packa BB-väskan ännu… om inte David frågat häromdagen om inte en kabinväska skulle vara lämplig som väska så hade jag nog inte ägnat det en tanke medan förra gången hade jag ett antal omreviderade listor på vad som skulle med, vilket ändå ändrades i sista sekunden.

I helgen satte vi faktiskt upp skötbordet i badrummet. Vi har köpt ett vägghängt skötbord, det ska bli intressant att se vad vi tycker om det. För tillfället känns det skönt att kunna stänga undan det när det tex kommer främmande. Samtidigt vet vi ju med oss att det behövs och blir ganska mycket saker och sånt runt om och på skötbordet vid den dagliga användningen. Vi har det gamla med trådbackar kvar så får vi väl se om det blir att gå tillbaka till det eller inte.

Nu när jag ändå börjat tänka på det så blir jag ju sugen att köpa lite nytt till garderoben samt plocka fram påsarna med Astrids minsta storlekar och tvätta upp och kolla vad som finns. Kan hända att det får ske redan ikväll.
image

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *