En dag kvar

Imorgon styr jag och min käre man kosan mot Prag. Det är väl lite av en bröllopsresa kan man säga eftersom vi dels inte haft någon och dels blir ju skruttan hemma med farmor och farfar.

Det ska bli riktigt mysigt att komma iväg men jag har redan ont i magen över att vara borta från A så länge. Den här förälskelsen går tydligen aldrig över och att vara ifrån henne är inget jag ser fram emot direkt.

Vi ska bo på ett litet och inte speciellt fancy hotell. Men det var praktiskt taget gratis att bo där, ja fick katten nästan betalt för att bo där. Jag har bokat taxi som hämtar oss på flygplatsen med en chaufför som kommer möta oss med en liten skylt med vårt namn. Det tycker lilla, och hyffsat världsOvana, lilla jag känns hur lyxigt som helst.

Förmodligen kommer det någon tjeckisk rapport men det kan lika gärna utebli då jag har blivit grymt dålig på att dela med mig på bloggen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *