Kvar i sängen

Idag var det min tur att ta sovmorgon. Det har ju inte hänt så himla många gånger att vi tagit en varsin morgon på helgen men det är väldigt skönt när det händer.

Det är inte bara den extra sömnen man kan få. För mig är det den där ensamma lilla stunden. Jag är värdelös på att somna om och har alltid varit det så när D och A kliver upp så ligger jag oftast bara och drar mig en stund. Sen plockar jag upp en bok och lägger mig och läser.

Just idag har jag glömt att ta upp den bok jag verkligen ville läsa. Jag brukar ta upp två, en skönlitterär och en annan. Så kan jag välja det jag är sugen på när jag vaknar.

Som sagt så händer det här inte så ofta så nu ska jag plocka upp Moen och läsa lite.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *