Hemma igen

De här två dagarnas aktiviteter har varit bra. Det är ett skönt gäng så det kändes bättre så fort vi börjat. Men ojoj vad skönt det är att vara hemma. Att möta en springande liten tjej på uppfarten och få en superlång kram och ett mammmaaaaaa. Ja jag tror nästan att det är värt att vara borta bara därför. Underbart!

Jag håller fast vid vad jag alltid har sagt. Det bästa med Stockholm är att man kan åka därifrån.

Imorgon ska jag till en arbetplats som idag fått omvälvande besked. Jag kan bara tänka mig hur det snackas, gnällas, stötas och blötas.

På fredag drar vi till Prag. Det ska bli jätteroligt att åka.men det känns skit att lämna Astrid i fyra dagar när den här veckan blir bara skit… Hon kommer vara på dagis länge alla dagarna och jag kommer inte kunna ägna den tid med henne som jag känner att behöver innan vi ska åka bort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *