Vinterlek

image

I söndags var vi ju till Sätra för att åka pulka/bob med Leia och Marinah. Dock var fröken på sitt tvära humör och hon skulle absolut inte åka med pappa utan bara med mamma och då blev det inget. Medan David fixade korvgrillningsglöd så lekte i alla fall tjejerna nån slags jaga-lek som tydligen var extremt rolig även om jag är ganska osäker att dom båda körde riktigt samma lek.

Efter korven gjorde vi nåt åkförsök igen. Det var fortfarande ointressant, istället rullade David och Astrid ner för backen ett par gånger innan vi gav upp och gick in och fikade och lekte. Medan barnen lekte och kollade på Pippi så slumrade pappan på soffan medan mammorna fick lite välbehövlig tid för sig själva i köket, gillart!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *