Midsommar hemma

Innan helgen var jag grymt uppstressad inför firande med vänner hemma och även om jag vet att det aldrig är någon idé att stressa upp sig på det viset så spelar det liksom ingen roll. Städa, fixa, dona, planera… samtidigt som det skulle packas och grejas för vi idag på morgonen skulle åka norrut i några dagar.

Trots min stress (eller kanske tack vare) så tyckte jag att vi hade en toppendag och kväll. Vi hade som sagt några vänner här, lite god lunch först innan D med assistent åkte för att fotografera ett bröllop. Vi som var kvar chillade runt i väntan på midsommarfirandet här i Hillevik.

Firande vid lekparken var verkligen hur mysigt som helst och något jag inte vill missa nästa år heller tror jag. På torsdagskvällen klädde vi gemensamt (nåja) stången, grillade lite korv och drack läsk (?). På fredagen gick spelmän och byns innevånare runt hela rundan där vi bor och hämtade upp folk på vägen till parken där det var dags att dansa runt stången såklart. Där fanns även bål, korv, bouleturnering, lotter och fiskdamm.

Kvällen fortsatte i goda vänners lag med god mat, lek, skratt och bus. Ösregnet kom som sig bör såklart och det svenska midsommarvädret gjorde ingen besviken.

Idag, lördag, däremot var det kvavt och en vit himmel, även det som sig bör en midsommardag tycker jag, när man är ltie extra trött och sliten.

Hur som helst, nu är vi väg norrut. Varför? Ja det får ni veta en annan dag.
image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *