Att kanske skapa traditioner

Förra året spenderade vi midsommar upp i Stensnäs utanför Örnsköldsvik. I år fick vi med anledning av Davids hobby stanna hemma och fira med andra vänner. Men vi bestämde efter en viss inbjudan att ändå åka den långa långa vägen upp dit. Familjen från Stenbärs bjöd nämligen in till bröllop. Det kunde vi såklart inte säga nej till.

Igår åkte vi upp, slitna och vissa av oss ganska bakis skulle jag tro. Men vad är väl några mil i bilen när man väl kommer upp hit?

Gårdagskvällen hade vi gemensam middag då det var den enda kvällen som alla var där, annars fanns det ett visst mått av avbyte. Huvudattraktionen låg på söndagen så det kom upp folk både fredag och lördag som åkte hem söndag och imorgon måndag.

En mysig liten ceremoni på bryggan kändes precis rätt, vilket jag hoppas att även brudparet tyckte.

Bilder från evenemanget kommer komma, jag lovar.

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *