Men jag har kanske kommit igång då…

Jag skulle vilja gå ut och säga att jag faktiskt kommit igång med träningen. Tre gånger den här veckan och jag känner mig lite smittad, smittad av träningsviruset eller vad det nu är som biter dom där som liksom blir fast, och sådär starka på kuppen.

Dock har jag ett problem. Vissa övningar och vissa muskelgrupper är ju liksom roligare än andra. Speciellt i början när man är väldigt svag och har svårt att utföra många av de övningar som jag faktiskt tycker ser roliga ut, men som sagt, svåra när man inte inte ens orkar hålla upp sin egen kropp. Detta gör att det gärna blir lite ensidig träning. Jag gillar att träna axlar och armar och överdelen av ryggen, eller ja, jag har hittat övningar som jag är roliga och som viktmässigt går att variera mycket.

Jag gillar tanken med superset och triset som kombinerar flera övningar och jag gillar övningar där man kombinerar två muskelgrupper, tex benböj med hantalar till biceps eller axlar.

Jag har den här veckan lagt kvällstiden på att kolla filmer och googlat övningar för att få lite inspiration. Vi får väl se hur det går.

Vårt fina gym
image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *