Hemma med halmen

Att komma in hemma efter att ha varit borta i sex veckor var det skönaste jag varit med om på länge. Det var inte mycket här hemma som vi inte hade längtat efter. Den unkna lukten av oanvänt boende gör sig påmind hela tiden men bara vi får undan all packning så att det blir plats för lite städning och byte av sängkläder så blir det som hemma igen.

Resan gick hur bra som helst och magkatarren och sömnlösheten som plågat mig senaste veckan var i stort sett obefogad. När vi var förutseende och förberedda så sov och Astrid som hon skulle och däremellan satt vi och lekte och busade i baksätet.

Vi försökte stanna på ställen där vi visste att det skulle finnas lita att gå omkring och titta på och gärna leka med, tex mcdonalds och IKEA varav det senaste var det bästa enligt fröken skulle jag tro.

När vi kom hem fanns det väldigt mycket att peka på och berätta om men idag verkade det som att vi aldrig varit borta. Nu ska vi alla tre få till lite nya rutiner så att allt ska funka till det bästa för lilla fröken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *