Saker som aldrig blir av del III

Det är ju lite ironiskt att det är just de här inläggen som aldrig verkar bli av. Hur som helst så är den här grejen som inte blir av kanske inte så ovanlig.

Den största anledningen till att den blev kvar låååångt efter jul var helt sonika att vi inte kom ut på balkongen eftersom dörren var helt igensnöad. Varför den blev kvar även långt efter det är det ingen som vet. Vi pratar såklart om gran/ljusgirlangen på balkongräcket.

DSC_0026

Självaste herr Backman skulle vara stolt över mig. Enligt tidigare erfarenhet brukar han falla till föga och få bort belysningen redan i slutet av mars, 2012 års historia och 2013 års historia (länkar), det tycker jag tydligen är lite tidigt. Men nu så, vilken dag som helst ska jag nog riva bort den, vika ihop den och stoppa den i sin lite för trånga låda och lägga den på vinden.

Jag har en känsla av ljusgirlangens väg till vinden inte kommer vara spikrak och ihållande. Kanske till och med material till en helt egen följetong?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *