Saker som aldrig blir av – en spännande följetong del I

Ett par veckor nu har jag haft ett blogginlägg, eller egentligen flera, under bearbetning i hjärnan. Jag har spånat lite, tagit lite bilder. Sen har det liksom inte blivit av. Ironin i detta är ytterst tydlig då planen är en miniföljetong på saker som inte blir av. Inga stora livsomvälvande saker utan de där små sakerna, i vanliga vardagen, som blir liggande, som blir över, som blir kvar, som aldrig blir av.

Först ut i denna följetong kommer en sak som är överspelad, som gjort sitt, men ändå hänger kvar och aldrig verkar komma utanför dörren. Jag pratar om påskriset. I hallen har vi ris med tjusiga färgglada fjädrar och där verkar det blir kvar. Det ska bli väldigt spännande att se vem i hemmet som tar sig an denna sak som klamrar sig fast.

image

Gemensamt för saker som aldrig blir av är att ju längre tid det går och ju fler gånger man tänker att ”just ja, jag måste ta ut, bort, fixa det där också” ju mer motigt är det att få det gjort.

Någon som känner igen sig? Har ni några sånna saker själva? Jag har tydligen en hel uppsjö visar det sig nu när jag börjar lägga märke till det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *