Lördagsmorgon

En morgon som bjuder på frost och knallblå himmel. Jag och Astrid myser i soffan och tittar på bolibompa och äter ananas, en härlig sockerchock så här på morgonkvisten.

Igår kom det tre spöken/ monster till oss. Astrid blev livrädd och var helt förstörs hela kvällen. Av någob anledning visste hon att det var läskigt och att hon var rädd. Vi sa inget om det och har aldrig gjort så det måste komma från dagis.

Vi sa att det var barn som kom och hälsade på när dom var ute och lekte. Det upprepade hon som ett mantra igår, bara barna ute leker. Det första hon sa imorse var detsamma. Stackarn. Vi får väl se vad som händer om det kommer fler idag.

Dagen idag bjuder på bad med bästis Leia och Marinah. Dom har aldrig varit till badhallen så det ska bli jätteroligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *