Söndag utan söndagsångest

En av alla de saker som är underbara med semester är söndagarn utan söndagsångest. Inte för att jag som tur är har riktig ångest på söndagarna längre men ni vet vad jag menar. Hur mycket man än trivs på jobbet så är ledigt bättre i mitt tycke.

Men när man har semester så spelar inte veckodagen någon roll and I love it!

Dagen bjuder på treårskalas. Astrid har själv letat upp de perfekta presenterna även om det var lite svårt att få henne att förstå att det inte var till henne själv.

Det ska enligt prognosen bli riktigt bra väder idag så vi hoppas på att kunna ta en premiärtur med båten. Det ska bli roligt att se vad Astrid säger om det, hon har aldrig åkt båt förut. Ja förutom stora ålandsfärjan då såklart.

Godmorgon denna söndag. Jag hoppas ni får en toppendag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *