Utvärdering juni – privat bloggutmaning

Första dagen i denna månad gav jag mig själv en utmaning. Ett inlägg per dag var målet, ett inte helt ouppnåeligt mål men ändock svårt med tanke på min blogghistoria tidigare, fylld med ursäkter om varför det återigen dröjt med nytt inlägg.

Hur har det gått då? Jo jag är nöjd. Totalt 29 inlägg men då är det dubbla inlägg på några dagar. 9 dagar är helt utan men antalet dagar med dubbelt antal är 8 så på det totala är jag nöjd med bloggandet i juni. Det kommer bli en rolig månad att gå tillbaka till om några år. Som bonus har dessutom antalet läsare ökat och när jag ändå skriver en blogg öppet på internet så är det ju roligt om någon tycker att det man skriver är ”intressant” och åtminstone läsvärt.

Har ni någon mer utmaning? Har ni några frågor? Vill ni veta vad jag tycker om något? Är det något ni vill att jag ska testa? Önskeinlägg? Bring it on för imorgon börjar semestertorkan!

Jag bjuder på mina bästa bilder från juni. Tokgroupies på familjen tok.
Jag bjuder på mina bästa bilder från juni. Tokgroupies på familjen tok.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *