Bröllopsdagen – en sommardag

Hur härligt var inte vädret här i Gävle igår? Soligt och fint hela dagen. Över 20 grader i stan och strax under hemma i Hillevik, som sig bör så här på våren när man bor granne med Östersjön (eller vad det nu är vattnet heter här utanför). Jag slutade tidigt för att handla lite små saker. Stannade på Esa Sushi och köpte en bricka med rå fisk och ris till David och en med rullat ris och grönsaker till mig (urk för rå fisk alltså).

Varje dag när jag kommer hem nu möts jag av skratt och lyckliga skrik. Nils går helt bananas när jag kommer hem, det är sååå härligt och kram- och pusskalaset som bryter ut slår nya rekord varje dag.

wpid-2015-06-10-09.02.01.jpg.jpeg

Igår var det ju dessutom vår treåriga bröllopsdag och på bordet var det lite extra fint med ”skumpa”, blommor och klockpresent. Själv funderade jag åtminstone på att köpa blommor men insåg att ingen bukett skulle kunna möte sig med den vi skulle kunna plocka hemma, och se vilken fin bukett David plockat ihop på tomten. Jag köpte Rocky Road istället.

Vi hängde ute på altanen, åt, drack, skrattade och mös. Tog fina bilder med storkameran och filmade när Astrid sjunger att det är så somrigt så somrigt. Vi gick runt på tomten, pratade lite lösa planer, lite drömmar sådär. Hur vi skulle kunna göra, hur vi realistiskt kanske gör. Underbar kväll helt enkelt!

wpid-wp-1433919595008.jpeg

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *