Min bröllopsdag, en början

Idag var det vi som fick en helt egen dag av fest, flärd och kärlek.
Nåja, så mycket fest och flärd var det kanske inte men ojoj vad kärlek det var på Skansen idag. Det sista antalet var 424 bröllopspar som ville knyta sina band idag.

Att stå framför den lilla prästen, jag uppfattade inte ens hennes namn, var så mycket starkare än jag ens kunnat föreställa mig. När jag skulle säga mitt obligatoriska ”jag, janna, tager dig, David”… så var det helt omöjligt att hålla rösten stadig. Jag tittade på min moster ovh älskade mamma och började nästan hulka. Till och med prästen blev rörd och var tvungen att ta en liten paus för att fortsätta.

Nu är jag iaf fru Eriksson.

En mer detaljerad beskrivning av dagen kommer.

image

En kommentar till “Min bröllopsdag, en början”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *