På plats i huvudstaden

Efter historiens kortaste arbetsdag har vi idag hunnit med stenmontering, resa ut till Haninge, studentutspring, kortköp på Norberhs livs,  studentskiva (såååå roligt att träffa mina kära mostrar och alla kusiner utom en), resa in till Kungsholmen och här är vi nu.

Att bo i en lägenhet är enligt Astrid det roligaste hon gjort näst efter leklandet. Hon springer ut och in från balkongen och skrattar så hon skriker, hoppas från soffan ner i spjälsängen och bara springer omkring och skrattar och är helnöjd över att vi liksom är med hela tiden, eftersom det är så litet.

Allt är iaf förberett för imorgon förutom att vispa vaniljsås som vi får göra det sista vi gör för bunken går inte in i kylen.

Mellan 8-10 ska jag fixa håret. Sen har vi sagt att vi ska försöka vara på Skansen runt halv tolv. Vi får väl se hur det går. Sen vet man ju inte heller när vi blir vigda, det kan ju ta tid men samtidigt kan det gå snabbt. Eftersom det är hur fint väder som helst idag så har det antagligen plussats på några till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *