Fullt upp

Här hemma har vi en liten tjej med vattkoppor. Igår på dan och idag har hon varit lite febrig och hängig men nu under kvällen har hon piggnat på sig. Hon har massor med koppor i ansiktet och hårbotten och några enstaka på magen, ryggen och benen. Värst utsatt är snippan och mellan skinkorna där det också började. Usch det är så synd om henne när det bara kliar kliar mellan benen.

Annars händer det väl inte så mycket. Hur mycket som helst att göra på jobbet så de små pausrr som blir får gå till att kissa och fika istället för att blogga som ni kanske förstår.

I helgen ska vi förmodligen ut med husbilen för första gången i år. Lite studentfirande i Söderhamn och sen Norberg. Jag har inte så stor lust att åka nu när hon är full med vätskefyllda blåsor men det är ju tyvärr inte så att dom kan hålla studentfirandet för vår skull.

Just nu är D uppe och försöker få lilla fröken att somna i tid, vi får väl se hur det går.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *