Lillpricken

Igår märkte man att vår lilla busgris var tillbaka med nästintill fullkraft. Idag har det märkts ännu mer. Hon har laddat upp med sömn båda natt- och dagtid och hon har fått i sig lite mer än bara flytande föda. Dock gör det fortfarande lite ont att äta på grund av alla koppor som anföll i munnen. Men på kroppen börjar det se riktigt bra ut nu. Alla kopporna är små sår nu, istället för vätskefyllda blåsor. Är det vad som menas med att dom är uttorkade, eller vad tror ni?

Vi är ute och spelar fotboll efter middagen nu när det blivit varmare och det är verkligen supermysigt och roligt. Idag orkade jag inte riktigt vara med på grund av min förkylning men det är så roligt när de andra två springer runt på gården och sparkar boll.

Astrid är grym på att träffa bollen och får på riktigt bra sparkar och alltid med rätt fot, riktigt grym faktiskt. Men det är så roligt att se hur lättdistraherade barn är. Ena sekunden är det full fart med fokus på bollen när det helt plötsligt blev mer intressant med en överblommad maskros vid sidan av den nyss så raka vägen mot bollen. Då sätter hon sig på huk en liten stund och studerar blomman, för att helt plötsligt dundra vidare mot bollen.

Jag tänkte filma en snutt igår när dom spelade men istället för att få på film hur grym hon är på att sparka så fick jag på film hur roligt det kan vara att springa 20 varv runt bärbusken.

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=X_gd1vozVR0&feature=plcp’]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *