Att vilja, kunna och faktiskt säga ja

Tidigare idag fick jag ett så grymt härligt sms. Ni vet ju hur jag längtat efter att få vara lite för mig själv ett tag. Inte ga barnen inpå mig varje sekund hur mycket jag än älskar dom. När det då dimper in såna här erbjudanden i sms-lådan och jag faktiskt både har råd, möjlighet och tid samt vilja och lust också att svara ja, ja då gjorde jag det.

Galen ide, hänga med mig till Åre utan familj över helgen😄😛

När man har kära vänner som ger en såna erbjudanden, ja visst gillar man dom lite extra då hehe?

Hur som helst. Efter brasa i Hillevik imorgon packar jag och världens bästa fröken Olsson oss iväg för en helg på tu man hand, alltså ni vet… bara vi två utan familjerna. Wunderbar!

På tal om Wunderbar, min älskade make som struntar i en konsert för att hans fru är värd lite semester. Va, hur mycket älskar man inte en sån liksom.

Hur trött jag än är på dom ibland så saknar jag dom så mycket när dom somnat att jag sitter och visar David bilder och filmer han inte sett på dem. En hel helg utan? Ja fy tusan vad länge.
Hur trött jag än är på dom ibland så saknar jag dom så mycket när dom somnat att jag sitter och visar David bilder och filmer han inte sett. En hel helg utan? Ja fy tusan vad länge.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *