Sista dagen hemmavid

Idag är det den sista dagen hemma med barnen för den här gången. Dock kommer jag gästspela någon lös dag här och där då David måste in på jobbet då.

Vemodigt samtidigt som det känns skönt. Det ska bli roligt på ett sätt att komma tillbaka även om jag känner precis som förra gången att det är sååå ovärt att sitta vid en dator och plickeliplicka när man kan vara hemma med barnen. Men men sånt är livet.

Imorse tog vi det hyffsat lugnt. Planen var att åka till Boulognern och leka rumporna av oss. Det gjorde vi också, även om vi snudd på frös rumporna av oss istället. Eller ja, som vanligt var det mamman som var dåligt klädd. Lite pannkakor och färska jordgubbar var vi värda efter 2 timmars lek och efter ytterligare en timme bröt Nils ihop för minsta sak så det var minst sagt hög tid att åka hem så han fick sova.

Under hans sovstund bestämde jag och Astrid att vi bara skulle mysa, alltså skulle jag inte ränna omkring och städa eller massa annat som jag tidigare gjort typ varje dag, slösat tiden känns det som så här sista dagen.

Dom här två som sagt.
Dom här två som sagt.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *