Vi har ju faktiskt kommit hem från Prag också

Jag är grymt nöjd att jag bestämde mig för att bjuda min käre make på en resa på tu man hand.

Vi hade verkligen en hur underbar helg som helst och jag kan lätt göra om det. Naturligtvis saknade vi skrutten här hemma men vi njöt i fulla drag av att aldrig behöva passa, aldrig behöva stressa med maten, äta när VI vill och inte när A är hungrig. Ja ni med småbarn fattar precis och ni utan kommer förstå om det skulle vara så att ni skulle skaffa annars är ni skönt omedvetna om hur det är.

Vi gjorde verkligen inget speciellt utan vi promenerade, runt runt runt och omkring. Vi såg mycket men gjorde lite. Det enda vi hade bestämt oss för var att se ett av tortyrmuseena (stavning). Efter att ha gått igenom de tre våningarna av medeltida tortyrmetoder med alltför målande skisser vid sidan av diverse redskap, så mådde man inte riktigt så bra som man gjorde när man gick in. Men värt ett besök ändå kan jag tycka.

Hemresan blev ganska dryg även om allt klaffade så var vi Frankfurt AM i närmare tre timmar och roligare än så kan man ju ha det.

Att komma hem var lika gudomligt som vanligt och jag tänker att jag aldrig mer vill åka bort 🙂

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *