Då var dagen här

Efter oväntat lite drama i morse så satte jag mig i bilen och blev vuxen som genom en handvändning. En konstig känsla när man plötsligt steg in i den andra världen. Den värld som inte innehåller bajsblöjor, mellis, småtjafs och bråk. Utan en värld som innehåller mål, mening, vuxna diskussioner och stängda toadörrar.

Jag har ju inte varit borta så himla länge men nästan 7,5 månad sätter sina spår. Mailkorgen ska gås igenom, alla ska veta hur man känner inför det här och hur det nu ska, minns jag nånting överhuvudtaget? Många gulliga kollegor frågar hur det är med Nils, stolt kan jag berätta om den stora OK-stämpeln vi fick med oss från Göteborg.

Vad jag nu ska göra här, ja det återstår att se. Under tiden jag varit borta så har vårt arbetssätt ändrats totalt och vi har lämnat stordatorn till fördel för helt ny lagringsmiljö och registreringssystem.  Ni som någonsin jobbat mot stordatorn och i cobol förstår ju hur underbart detta måste vara.
image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *