Det där med att bryta bloggtystnaden

Vilken dag är en bra dag att återvända till bloggen? Finns det bättre och sämre dagar? Är idag en bra dag? Det verkar nästan så.

7 veckors ledighet är över. Jag och D har haft 6 veckor var men Astrid har varit ledig hela tiden och vilket sommarlov vi haft. Som ni kanske förstår känns det ouppnåligt att berätta om allt vi har haft för oss och som vanligt så ångrar jag mig bittert att jag inte skrivit löpande istället, det blir ju som en dagbok fylld med minnen vilket är en av de stora anledningara att jag överhuvudtaget lägger ner tid på att skriva.

Ett inlägg om sommaren är under bearbetning men det går segt. Istället ser jag fram emot en skön helg. Idag, sista semesterdagen ska jag och A möta upp bästa Emma på stan för lunch och ett besök på järnvägsmuseet. Ikväll hoppas jag att vädret som är utanför fönstret håller i sig så att vi kanske kan ta oss en båttur i solen.

På återseende.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *