Hemma hos oss var det nästan försommar

Oj vilken härlig dag det var igår. Toppenväder både sol- och temperaturmässigt.

Angående själva loppisen ute vid Wij trädgårdar så var det väl ingen höjdare direkt. Dock så är miljön därute helt underbar. Just nu är det väl kanske inte så jättefint i trädgårdarna men vi fikade lite glassbåt, bulle och festis sen hängde vi lekparken som var riktigt rolig.

Vi kommer absolut hänga i Ockelbo  i sommar.

En dag som igår fanns det inget annat val än att grilla. Vi var ute hela kvällen och plockade undan vinterns skidor, pulkor och snöskyfflar och plockade ner cyklar och fixade med dom.

När det var matdags var det omöjligt att gå in så premiärade både grillen och uteätandet. Dock var det väldigt tydligt att det bara är solen som värmer för den började gå ner var det bara att traska in, mysa ner oss i soffan och mumsa änglamarks goda chips.

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *