Bloglovin – tipselitips

Jag vet att jag har tipsat om det förr men gillar ni att läsa bloggar och har några ni brukar följa så MÅSTE ni använda ett läsverktyg, eller vad man ska kalla det. Jag vet att det finns några olika men jag använder en som jag är väldigt nöjd med nämligen Bloglovin. Här kan du lägga till dina favvobloggar så får du upp nya inlägg i en tjusig lista och slipper klicka in dig på var och en. Plus att det naturligtvis finns en smidig app så att man på ett enkelt sätt kan uppdatera sig via telefon eller platta om man så önskar.

Har ni några fler bloggföljarverktyg att tipsa om?

Jag ska försöka mig på att lägga in en liten knapp här på högersidan om det är så att du vill följa min blogg, vi får se hur det går.

En kommentar till “Bloglovin – tipselitips”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *