Missa inget viktigt!

När man är en bloggläsare, vilket jag är av allra högsta grad, så är en ”bloggföljare” en riktigt lifesaver. Jag lägger helt sonika in de bloggar jag vill följa och sen dyker det upp nya inlägg i ett feed och så läser jag de inlägg jag vill av dessa. Jag själv använder Bloglovin mest för att det finns en app men även blogkeen funkar bra med deras mobila sida m.blogkeen.com till android, för Iphone finns det visst en app.

Följer du mer än en blogg så är det absolut mitt tips att börja prenumerera på dem med hjälp av blogkeen, eller bloglovin för den delen. För enkelhetens skull finns länkar här till höger för att följa just min blogg via dessa medier.

Tydligen finner jag det viktigt ungefär en gång per år att tipsa om detta då jag gjort det både här och här och lite här.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *