Tipselitips! Glossybox

Jag har genom min kära svärmor fått upp ögonen för den så kallade glossybox (länken går till min uppraggning av vänner). Jag älskar att prova skönhetsprodukter men det är ju knappast så att man går och okynneshandlar sånt, plånboken tillåter inte riktigt det tyvärr.

Med glossybox får du chansen att prova allehanda produkter i form av ett abonnemang. Jag lade min beställning idag och ser fram emot ett box om mindre än två veckor, någon gång i slutet av maj ska den komma.

Som vanligt raggar jag hänsynslöst då man får lite förmåner i form av så kallade glossypoints när någon man rekommenderat boxen för lägger en beställning via länken.

Naturligtvis kommer det komma utförliga recensioner och kanske en helt ny Glossybox-kategori.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *